Chocolade en bonbons online bestellen! Van Velze's Amsterdam – Van Velze's Chocolaterie

Verzend informatie

Na ontvangst van je bestelling zorgen we er voor dat deze z.s.m. naar het door jou opgegeven adres verstuurd wordt. Tenzij je natuurlijk je bestelling wilt ophalen, of een specifieke bezorgdatum hebt ingevuld (in de winkelwagen) tijdens het bestellen. En op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag nog op de post!      Yeahh...!

ZOMER: Bonbons, truffels en andere chocolade, wordt alleen verstuurd als de temperatuur onder de 22°C blijft.

 

Verzendwijze & verzendkosten

Uw bestelling zal worden verstuurd als PostNL brievenbuspakje*. Heel handig, want dan hoeft jij (of de ontvanger) dus niet thuis te zijn om de chocolade in ontvangst te nemen, omdat die gewoon in of door de brievenbus valt. De kosten voor verzending bedragen € 4,95 per bezorgadres binnen Nederland. Bestel je meerdere chocolades voor verschillende adressen, dan betaal je per adres € 4,95 voor afhandeling & verzending. Bestel je meerdere chocolades voor naar 1 adres dan zal je bestelling (indien hij te groot wordt voor de brievenbus) verstuurd worden als pakket. 

Taart bezorging

Taarten versturen we nooit, die bezorgen we alleen in Amsterdam. 

Klik hier voor meer informatie over onze taart bezorging!

 

*PostNL bezorgt in 95% van de gevallen de volgende werkdag. Het is echter dus mogelijk dat de door jou bestelde chocolade er langer over doet om jouw brievenbus (of de brievenbus van de ontvanger) te vinden. Hier hebben wij, hoe graag we het ook zouden willen, helaas geen invloed op, sorry! Het is verstandig indien het bezorg moment cruciaal is, hier rekening mee te houden bij het kiezen van jouw verzenddatum.